1 | 1 | 3−a | ||||
3log23 − 1 = 3* | −1 = 3* | − 1 = | ||||
log32 | a | 3 |
log528 | ||
log12528 = | = | |
log5125 |
log5(4*7) | log54+log57 | ||
= | = | ||
3 | 3 |
log522+log57 | |
= | |
3 |
2log52+log57 | |
= | |
3 |
2a+b | |
3 |
4 | ||
log360,8 = log36 | = | |
5 |
log62 | log65 | |||
2 | − | = | ||
log636 | log636 |
a | b | 2a−b | ||||
2 | − | = | ||||
2 | 2 | 2 |
3−a | ||
tam w pierwszym jest błąd, powinno być | ||
a |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |