matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Na płaszczyźnie dane są punkty A,B,C,D, . pUNKT b JEST ŚRODKIEM ODCINKA AC a prz
smutas:
Na płaszczyźnie dane są punkty A,B,C,D, . pUNKT b JEST ŚRODKIEM ODCINKA AC a przy tym IABI=IBCI=IBDI=17 oraz IADI=16 Oblicz długość odcinka CD
31 gru 20:37