matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
banał
KM:
Czy (2n−2)! to to samo co 2(n−1)!
30 gru 21:58
Jack:
wstaw 1 i zobacz
30 gru 22:00
Trivial:
Podstaw liczbę. n = 4 8 − 2 = 6 4 − 1 = 3 6! ≠ 2*3! 2*3*4*5*6 ≠ 2*2*3
30 gru 22:01
KM:
No faktycznie
Dzięki
30 gru 22:02