moniczka:>: i podobne

jak z an=1/4 * 2
(n-1)
dojsc do an=2
(n-3)
20 sty 22:54
21 sty 21:27
zebra:
Pewnie masz tak zapisane
(1/4)*2
n-1 a drugi 2
n-3
czyli 1/4 = 2
-2
więc 2
-2* 2
n-1 = 2
-2 +n -1 = 2
n -3 tyle
21 sty 21:36
zebra:
Sorry! a może musiała być Basia ?
21 sty 21:36
Basia:
no też coś ! w ogóle nie wiedziałam o co chodzi ! dobrze, że się domyśliłaś
21 sty 21:42
zebra:
Ja wczoraj cały wieczór "główkowałam"

teraz w 2 sek. pomyslałam,że tylko tak!

A jak zobaczyłam prosbe do Ciebie !.... pomyslałam jak to "rozsupłasz"
i ...... "szufladka " w mózgu się nagle odblokowała
21 sty 21:47