matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
anna:
20
−
2
*4
3
*
1
5
−
3
=
400
2
,
6
bardzo proszę o pomoc
30 gru 08:33
magda:
4
3
*
1
5
−3
=4
3
*5
3
=(4*5)
3
=20
3
20
−2
*20
3
=20
−2+3
=20
1
=20
20
20
20
=
=
=20
1−5,2
=20
−4,2
400
2,6
(20
2
)
2,6
20
5,2
30 gru 10:30
anna:
dzięki
30 gru 11:05