matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoże ktoś?
Weronika. ; ):
2
√
54
−5
√
24
+4
√
6
jak to zrobić ja się pogubiłam już w tym
29 gru 17:25
Weronika. ; ):
29 gru 17:26
Eta:
W czym tu się "gubić" ? bo nie rozumiem ...pora się"odnaleźć"
√
54
=
√
9*6
= 3
√
6
√
24
=
√
4*6
= 2
√
6
2*3
√
6
−5*2
√
6
+4
√
6
=............... dokończ
29 gru 20:13