matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tylko sprawdzić:)
bart:
mam narysowac funkcje f(x)=(1−x)
√
x
2
+2x+1
f(x)=(1−x)|x+1| {(1−x)(−x−1) dla x<−1 i teraz tak f(x)= {(1−x)(x+1) dla x≥−1 i rysujemy?
taa?
28 gru 17:57
Eta:
taaaaaak
28 gru 17:59
bart:
dziekowac
28 gru 17:59
bart:
ej ale to trudno bedzie narysowac
28 gru 18:14