matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz całke...
Asia :
∫6x
2
(x
3
+2 ) ^^10 dx
28 gru 13:57
M:
11 kwi 14:21
Leszek:
podstawienie: x
3
+2 = t ⇒dx =dt/3x
2
, ∫2t
10
dt=....
11 kwi 14:52
krokodyl:
post autora jest z 2010 roku
11 kwi 14:54