matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
A)podaj dziedzinę i zbiór wartościB)oblicz miejsce zeroweC)okraśl monotoniczność
loara:
−2
Narysuj wykres funkcji y=
−6 oraz:
x+5
28 gru 10:18
ask:
−2
narysuj wykres funkcji y=
a następnie przesuń o wektor v=[−5,−6]
x
28 gru 10:37