matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
hm
ilak:
f(x)= a
x
ile wynosi 'a' jezeli do f(x) nalezy punkt A(2,3) 3=a
2
jednak co dalej z tym zrobi? dzieki
27 gru 19:19
Trivial:
a
2
= 3 a = ?
27 gru 19:22
ilak:
owszem ?
27 gru 19:23
Godzio:
√
3
?
27 gru 19:24
ilak:
o faq.Sory−myślałem ze trzeba cos logarytmowac i wogole.
.dzieki
27 gru 19:27