matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
astral:
Wiedząc, że log
2
3 = m oblicz log
6
2
25 gru 18:50
Eta:
1
1
log
6
2=
=
=........ dokończ
log
2
6
log
2
3+log
2
2
25 gru 19:15
astral:
aa, łatwizna, dzieki
25 gru 19:17
Eta:
25 gru 19:18