jak to ?
; ) : log 1/2 z 1/8 ?
22 gru 22:20
; ) : 3 do −1 ?
22 gru 22:23
think: zrób identycznie jak to poprzednie
22 gru 22:24
; ) : 3 ?
22 gru 22:28
think: tak
22 gru 22:28
; ) : a log 3 z 1 / pierwiastek z 3 ? tego kompletnie nie rozumiem ..
22 gru 22:28
think: to rozpisz to tak jak ja Ci to napisałam formalnie...
22 gru 22:31
think: lub
1 = 3do jakiej potęgi?
22 gru 22:32
heej: 0
22 gru 22:34
; ): ok i co dalej?
22 gru 22:35
think: heej Ciebie pytają? Jak nie to nie podpowiadaj...
22 gru 22:35
think: dalej to już jest odpowiedź...
bo masz
3x = 1 === 30 ⇒ x = 0 i koniec
22 gru 22:37
; ): dzięki ; **
22 gru 22:42