matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz wartość funkcji
Paweł:
Oblicz wartość funkcji; y=−5x
5
−6x+1 dla argumentu −2
22 gru 15:12
R.W.16l:
podstaw pod x −2... −2
5
=−32 y=160+12+1
22 gru 16:00
Paweł:
tak myslalem ale nie bylem pewien xd dzieki wielkie
22 gru 16:30