matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prawdopodobienstwo
s:
prawdopodobienstwo
https://matematykaszkolna.pl/strona/2004.html
dalczego tam jest 0.2?
21 gru 17:24
Marcin W:
bo jest Ze B⊂A zatem ich czesc wspólna to zbiór B stąd: P(A∩B)=P(B)= (z tresci wiemy)=0,2
21 gru 17:31
s:
aaa fakt w tresci zadania jest
21 gru 17:35