wyprowadzenie wzoru
julita: jak wyprowadzić wzór |DO|=√ ||AO|*|OE| . Prosze o szybką odpowiedz
20 gru 19:27
M:
11 kwi 14:21
Leszek: podaj pelna tresc zadania.Matematyka to nauka logicznego myslenia i postepowania !
11 kwi 14:48
krokodyl: tutaj też post autora z 2010 roku
11 kwi 14:55
chichi:

strzelam, że chodzi o to, ale to pytanie zostało zadane 15 lat temu...
11 kwi 14:56
15 lat minęło:
chichi, haha to odpowiedź szybka
11 kwi 17:41
Jolanta: Trójkąty podobne
|DO|
2=|AO|*|OE|
|DO|=
√|AO|*|OE|
11 kwi 17:53