matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ciągi
123:
Trzeba policzyć n: (3/2)
n
= 1458/128 Proszę o pomoc
19 gru 22:18
Godzio:
(3/2)
n
= (3/2)
?
64 = 2
6
729 = 3
6
n = ?
19 gru 22:25
123:
dobra dzieki juz sobie poradzilem
19 gru 22:34