Pomózcie!! : Pomózcie

Wyznacz sumę, iloczyn i obie różnice przedziałów A=<-3,4) oraz B=(2,5>
19 sty 20:06
ola: A suma B=<-3,5>
A iloczyn B=(2,4)
A-B=<-3,2>
B-A=<4,5>
19 sty 20:54
puma:
Zobacz tutaj dział"zbiory i przedziały"
Warto!...... nauczysz się ! .... sama dasz radę !
napisz co otrzymałaś !... sprawdzę! OK?
19 sty 20:55
puma:
Widzę,że już masz podane na "tacy" przez "Olę"

tylko każde inne( a podobne) też będzie stanowić problem!
...ale jak wolisz "gotowca" ?.......
19 sty 20:57
Paweł: A≈<−8,5) B≈(−1,10
19 lis 12:37
Bogdan:

Widać, że A∪B = <−3, 5>, A∩B = (2, 4), A\B = <−3, 2>, B\A = <4, 5>
19 lis 12:57