Licza log3= log 6 - 2log2 jest rowna
lena: Licza log3= log 6 − 2log2 jest rowna?
19 gru 19:04
Rafał274:
log3 = log 6 − 2log2
Na pewno to dobrze napisałaś ? Bo w takim razie
L = log3 ≈ 0,48
P = log 6 − 2log2 ≈ 0,18
i nie za bardzo wiadomo co tu liczyć
19 gru 21:41
robinka: log3=log64
log3=log1,5
3≠1,5
19 gru 21:42
Lidia: a według mnie to powinno być tak:
log3=log3
19 gru 22:20
robinka: ale 2log2=log22
19 gru 22:22
bart: lidia odpusc sobie
19 gru 22:22
bart: tak
19 gru 22:23
bart: Lena cos musiala zle przepisac
19 gru 22:23
Lidia: robinka masz rację, ja nie zauważyłam tej dwójki przed logarytmem
19 gru 22:46