matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pilne
marlena:
: przekrój osiowy walca jest kwadratem o polu równym 12. pole powierzchni bocznej tego walca jest równe
19 gru 17:01
dero2005:
d=h d*h = d
2
= 12 d = 2
√
3
P
b
= πdh = πd
2
= 12π cm
2
19 gru 20:36
marlena:
dziekuje bardzo
19 gru 21:10