matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pilne
marlena:
przekrój osiowy stozka jest trójkatem równobocznym o boku 12. pole powierzchni bocznej tego stozka jest równe
19 gru 17:00
dero2005:
r = 6 l = 12 P
b
= πrl = 72π cm
2
19 gru 20:41
marlena:
dziekuje bardzo
19 gru 21:14