matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
grancia funkcji
sam:
3−x
2
3
x(
− x)
x
a czy to dobrze zrobiłem? lim
x→
∞
=
=
3x+2
2
x(3 +
)
x
−
∞
= −
∞
?
3
tam iksy się skrócą to akurat wiem
18 gru 22:40
nimkaa:
tak
18 gru 22:49
sam:
jupi
18 gru 22:52