v
Matmaaa: Ile wyrazów trzycyfrowych mozna utorzyc ze zbiory {a,b,c}
18 gru 17:04
Marcin W: 6
18 gru 17:05
Marcin W: lub 27

jak kto woli w wersji z powtarzajacymi sie literkami
18 gru 17:09
Matmaaa: a moze wyjsc 20?
18 gru 17:10
Marcin W: nie, no chyba ze pomylilas treść zadania
18 gru 17:12
Matmaaa: lub 18?
18 gru 17:12
Matmaaa: kurde to juz sama nie wiem ale tak podał mi klega, ze 18 lub 20
18 gru 17:12
Matmaaa: 3*3!=3*1*2*3=3*6=18
18 gru 17:14
Marcin W: 3*3=9 wiec 9 tez moze wyjsc hahaha
18 gru 17:16
R.o.zumek: abc acb cab cba bca bac

6
18 gru 17:16
18 gru 17:20
Matmaaa: dzieki
18 gru 17:22