matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz okregi
mirek:
oblicz dla jakich wartosci m ,okregi sa styczne zewnetrznie a) x
2
+(y−m)
2
=4 i x
2
+y
2
=9 b)(x−1)
2
+(y−2)
2
=4 i (x−5)
2
+(y−m)
2
=9
17 gru 19:59
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/473.html
18 gru 00:24