17 gru 10:09
Savio: Rozwiązał? A może byś tak pokazał co z nich potrafisz rozwiązać, albo co masz rozwiązane, a tu
ewentualnie możemy cię nakierować i sprawdzić
17 gru 11:23
poczatkujacy: No niestety nie za bardzo to rozumiem. Sam nie mam czasu na dalsze próbowanie ogarnięcia tego,
a bardzo potrzebne mi są te zadanka na dziś, dlatego bardzo proszę o zrobienie tych trzech
przykładów. Dzięki z góry.
17 gru 12:35
Godzio:
Jak ty takiej prostej rzeczy nie umiesz to co będzie później ?
Podam przykład f(x) = 5x + 2
f o f => f( f(x) ) = 5 * f(x) + 2 = 5( 5x + 2) + 2 = 25x + 10 + 2 = 25x + 12
17 gru 13:55
sushi_ gg6397228:
złozenia funkcji byly wczoraj na forum, poszukaj i popatrz jak trzeb zrobic swoje
17 gru 16:15