matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja wykładnicza pomocy
Agata:
f(x)=5x−1+1
16 gru 22:35
Eta:
Echhhhhhhhh Ja tu nie widzę wykładniczej tylko liniową
A może taka ma być: f(x)= 5
x−1
+1 i co masz z nią zrobić?....... napisz, bo nikt nie bedzie zgadywał
16 gru 22:39
Tadeo:
czyli f(x)=5
x−1
+1
?
16 gru 22:39
Sandra:
tak o to chodzi
16 gru 22:41