matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Adusia:
Proszę o pomoc, bardzo! x
6
6
= x + 1, rozwiąż i określ ile ma rozwiązań. -x
1
0
0
- x
2
+ 1 = 0, rozwiąż i określ ile ma rozwiązań. y = x
5
5
+ x - 2, ile miejsc zerowych ma funkcja?
18 sty 19:59