matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
krata
krata:
i mam teraz cos takiego:
1
81
x=
16
100
nie chce mi wyjsc
16 gru 22:14
bart:
to nie ma byc pod pierwiastkiem?
16 gru 22:18
Eta:
x
= 0,81 /*16
16
x = 16*0,81=...........
16 gru 22:20
krata:
1
nie : ) w odpowiedziach pisze ze ma wyjsc
ale nie mam pojecia dlaczego
25
16 gru 22:20
bart:
no to złe odp są
16 gru 22:25