matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
krata
krata:
4
√
256
3
√
−216
4
czy
+
=1
?
2
6
2
16 gru 21:36
krata:
?
16 gru 21:42
Niunia85:
4
−6
+
=2−1=1
2
6
16 gru 21:43
krata:
jejku rzeczywiscie.. dzieki
16 gru 21:44
krata:
a cos takiego
1
[(3
)
2
:7
2
]
2
= 2
4
2
?
16 gru 21:51
krata:
?
16 gru 21:55