Log
2 przykłady z logarytmów...: Proszę o pomoc w rozwiązaniu 2 przykładów z logarytmów.
1)25 − 13log2 27
2)32 + log3 4
16 gru 18:11
2 przykłady z logarytmów...:
16 gru 18:18
2 przykłady z logarytmów...: Pomoże ktoś...
16 gru 18:27
bart: w pierwszym to jest cala potega tak?
16 gru 18:28
2 przykłady z logarytmów...: ten 2 już zrobiłam tylko ten pierwszy..
bart to jest cała potęga tylko ten minus coś źle wystawiłam powinien być trochę wyżej.
16 gru 18:33
2 przykłady z logarytmów...: wiek ktoś jak zrobić ten 1 przykład..
16 gru 18:45
Paulina: 25 : 213log227 = 25 : 2log2 2713 = 25 : 3 = 323
16 gru 18:59
2 przykłady z logarytmów...: dzięki Paulinka
16 gru 19:01
Paulina: nie ma sprawy

własnie uczę się na poprawę i rozwiązywałam to
16 gru 19:04