matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
BLAGAM POMOZCIE!!!!!!
ANGELA:
jak zamienic ulamek 0,3 na procent i jedna piata na procent PROSZE WAS BARDZO POMOCY
16 gru 15:27
Niunia85:
pamiętaj zawsze że ile procent tyle setnych 0,3*100%=30%
1
=0,2*100%=20%
5
16 gru 15:34