matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Funkcjaa wykładnicza
Wurek24:
Rozwiąż równanie 3
2x−1
+ 3
2x−2
− 3
2x−4
= 315 Odp x
0
=3
1
3
2x+1
+(
)
1−x
= 28 Odp x
0
=1
9
16 gru 09:35
sushi_ gg6397228:
podstawienie 3
2x
=t
16 gru 09:43