matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nie ograniam
polq:
1
1
1
125
−
3
: (
)
4
= (
)
3
: (
)
4
jak ma byc dalej bo nie ogarniam
5
125
5
15 gru 00:07
Basia:
a po co Ci ułamki 125=5
3
125
−3
:(
1
5
)
4
=
1
4
(5
3
)
−3
:
=
5
4
1
5
−9
*5
4
= 5
−5
=
5
5
jak chcesz wylicz 5
5
15 gru 00:24