matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomóżcie dokończyć zadanie potrzebne na jutro rano h
Aśa:
Pomóżcie dokończyć zadanie potrzebne na jutro rano
https://matematykaszkolna.pl/forum/69742.html
14 gru 00:49
Niunia85:
0,625+0,125*[
10
3
−1]=0,625+0,125*2,333=0,625+0,292=0,916 w przybliżeniu do części setnej będzie 0,92
14 gru 08:51