Kto pomoże
karolina:

Na rysunku przedstawiony jest wykres funkcji
Y=f(x)
Odczytaj z niego dziedzine i zbior wartosci funkcji
miejsce zerowe
przedzialy monotonicznosci
dla jakich argumentow przyjmuje wartosc rowna −1
narysuj wykres y =f(x=3)
13 gru 22:40
fajny: Nie do zrobienia, bez dokładnego rysunku wraz z siatką układu współrzędnych
13 gru 22:42
14 gru 00:48
karolina: : kto pomoże tylko jak by ktos z was podal email to wysle rysunek w pdf−ie ktory zrobilam bo bez
rysunku ciezko bedzie
14 gru 09:21
karolina: moj email to karolina198888@o2.pl prosze niech ktos poda swoj email przesle rysunek to
ostatnie zadanie jakie mam do rozwiazania
14 gru 09:33
karolina: halo pomoze ktoś
14 gru 10:29
karolina: Na rysunku przedstawiony jest wykres funkcji Y=f(x)
Odczytaj z niego
−dziedzinę i zbior wartosci funkcji
− miejsce zerowe
− przedziały monotonicznosci
− dla jakich argumentow przyjmuje wartosc rowna −1
− narysuj wykres y =f(x=3)
tylko nie mogę narysowac
14 gru 10:32
sushi_ gg6397228:
co to za "8" na dole w tym e mailu
14 gru 10:40
karolina: karolina1988 tu ma byc lewy shift i minus 88@o2.pl teraz dobrze prosze pomozcie
14 gru 10:50
sushi_ gg6397228: to napisz do mnie na gg to podam poczte
14 gru 10:54
sushi_ gg6397228:
a czym sie rózni lewy SHIFT OD PRAWEGO
14 gru 10:55