matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
działanie
michał:
√
5
2
−3
2
*(−1
7
12
)+10,125=
13 gru 20:01
Niunia85:
√
25−9
*(−19/12)+10,125=
√
16
*(−19/12)+10,125=4*(−19/12)+10,125=−19/3+10,125 =−6,333+10,125=3,792
13 gru 22:32