matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
DOBRZE
HELP:
PILNE Proszę o sprawdzenie czy nie popełniłem błędu Oblicz równanie |x−1|=3 Wartość bezwzględna z −3 i 3 jest równa 3,a więc X−1= −3 X−1=3 X= −3 +1 x=3+1 X= −2 X=4 Dobrze
13 gru 19:56
Święty:
Dobrze
13 gru 20:04