matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
wiola:
Miejscami zerowymi funkcji kwadratowej danej wzorem f(x)=3x
2
+bx+c są liczby −1 i 3. Oblicz b+c
13 gru 14:32
sushi_ gg6397228:
f(−1)=0 f(3)=0 uklad rownan
13 gru 14:42
wiola:
dzięki juz rozwiązałam
13 gru 15:50