matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
PIERWIASTKI
aga:
4
10
4
*(
)
−3
*(5
5
)
−1
=
5
12 gru 20:52
Niunia85:
=10000*(5/4)
3
*5
−5
=10000*125/64*1/3125=6,25
14 gru 00:08
kacpersky:
log
3
√
10000
6 sty 18:17