matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż
mika:
sinx+sin(x+
π
2
)=
√
3
2
12 gru 19:21
lukaszq15:
sinx(90 +x)=−cosx
12 gru 19:23
lukaszq15:
cos bedzie bez tego minusa sorry
12 gru 19:26
mika:
i co dalej
12 gru 23:57
Godzio:
√
3
sinx − cosx =
2
√
2
√
2
√
3
√
2
(
sinx −
cosx) =
2
2
2
π
√
3
√
2
sin(x −
) =
4
2
π
√
6
sin(x −
) =
4
4
13 gru 00:28