trygonometria.
magda.: Jeżeli dla pewnego kąta ostrego α zachodzi równość(sinα+cosα)2 =1,2 ,to iloczyn sinαcosα
jest równy:
12 gru 18:02
Godzio:
I czego nie umiesz ?
12 gru 18:02
magda.: gdybym umiała to zrobić nie traciła bym czasu i nie zawracała innym głowy...
więc jeśli nie chcesz mi pomóc to chociaż nie pisz głupich komentarzy...
12 gru 18:06
magda.: ktokolwiek
12 gru 18:55
Grześ: proszę Cię magda, nie obrażaj
Godzia, bo jest on tu szanowanym użytkownikiem forum. Nie
wiem, czy czasem nie adminem


Jeśli on uważa, że nie chce Ci pomóc, to ja idę za jego postępowaniem.
Zmień ton, to pogadamy

12 gru 18:57
Grześ: Znaczy się, nie wiem czy nie jest czasem modkiem

12 gru 18:57
magda.: skąd możesz wiedziec jakim tonem 'pisałam' wiadomość. to była po prostu prośba z mojej strony,
zaden atak.
12 gru 19:04
magda.: skąd możesz wiedziec jakim tonem 'pisałam' wiadomość. to była po prostu prośba z mojej strony,
zaden atak.
12 gru 19:04
Grześ: ale zobacz na swoją odpowiedź do Godzia. Czy to była miłe

Bo jakos w to wątpie....
12 gru 19:06
lukaszq15: wykorzystaj to ze sin2x + cos2x =1 . Zrob z tego uklad rownan wylicz sinx i cosx a potem
oblicz iloczyn
12 gru 19:10
magda.: dziękuje
12 gru 19:26
brat:
Sama magdo napisałaś (a + b)2 = 1,2. Pytanie, czego nie rozumiesz, jest więc
uzasadnione. Czy nie widzisz tu wzoru skróconego mnożenia?
12 gru 19:48
brat:
A podpowiedź o układzie równań jest do bani.
12 gru 19:50
lukaszq15: jest poprwna ale duzo liczenia..
12 gru 19:51