matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy!!!
Bettinka:
Jeżeli średnia arytmetyczna liczb
√
7
i b jest równa
√
3
, to ile jest równe b. Pomocy z góry dziękuję
12 gru 15:45
Eta:
√
7
+b
=
√
3
2
√
7
+b= 2
√
3
b=.........
12 gru 15:47
Bettinka:
czyli Eta b=2
√
3
czy tak czy myle cos?
12 gru 16:32