matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Przedstaw liczbę w postaci jednej potęgi
monika:
(5
7
)
3
:5
10
=
5
4
*5
12 gru 15:06
kapci:
24*43*82=
30 wrz 10:34
Aga1.:
(5
7
)
3
:5
10
5
21
:5
10
=
=5
21−10−5
=
5
4
*5
5
5
30 wrz 10:39
mag:
4
5
* 8
3
20 wrz 18:56
5-latek:
=2
19
bo 4=2
2
8=2
3
20 wrz 19:00