matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to ?
ja:
2+
√
3
= 1
2−
√
3
tak
12 gru 12:15
Kejti:
nie.
2+
√
3
(2+
√
3
)
2
4+4
√
3
+3
7+4
√
3
=
=
=
=7+4
√
3
2−
√
3
(2−
√
3
)(2+
√
3
)
4−3
1
12 gru 12:19
ja:
to ilorazem tych liczb jest
co
12 gru 12:38