ratunku!
jagódka: Na płaszczyźnie danych jest 7różnych punktów. Ile jest wszystkich odcinków, których końcami są
te punkty?
11 gru 21:04
11 gru 21:06
jagódka: a co mam wsawtić w miesce kropek bo dla mnie cała kombinatoryka to czarna magia
11 gru 21:09
M4ciek: To juz jest policzone
11 gru 21:12
11 gru 21:16
jagódka: to jest jakaś masakra

to po co te kropki

jestem załamana moim poziomem wiedzy!
11 gru 21:16
jagódka: super bardzo dziękuję

teraz juz wiem o co chodzi
11 gru 21:18
Eta:
jagódko 
te kropki oznaczają,ze masz sama dokończyć obliczenia
| | | | 7! | | 5!*6*7 | | 42 | |
| = |
| = |
| = |
| = 21
|
| | | 2!*5! | | 2*5! | | 2 | |
11 gru 21:19
jagódka: tak juz to zrobiłam

link ktory przesłałas bardzo mi pomogł
11 gru 21:21