asia: log6(log264)
17 sty 18:15
asia: pomnożyć logarytm o podstawie 6 przez logarytm o podstawie 2 gdzie w tym drugim liczba
logarytmowana to 64.
17 sty 18:16
Mickej: log6(log264)=log68
17 sty 18:20
Bogdan:
Dla Mickej i Asi
log264 = 6 bo 26 = 64
log66 = 1 bo 61 = 6
17 sty 22:21
Mickej: ale byka jebłem ups sory
17 sty 22:22
Mickej: kurde nie wiem co ja to robie czasem takie byki popełniam że aż wstyd
17 sty 22:23
mruczek: Popraw się Mickej na drugim podobnym zad. i będzie "kwita"
17 sty 22:28
Mickej: no to zrobiłem tak Asi jeszcze inne przykłady ale to juz dobrze
17 sty 22:29