matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosze o pomoc
Daniel:
I m+2 I −7=0
11 gru 17:17
Daniel:
pilnie proszę o pomoc wszystkich
11 gru 17:31
Skizzo:
I m + 2 I = 7 m +2 = 7 lub m + 2 = − 7 m= 5 lub m = −9 chodzi Ci o zadanie w wartoscia bezwzgledna czyz nie?
11 gru 17:48