matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
patryk:
wszystkie krawedzie graniastosłopa prawidlowego trójkątnego sa równe2. Pole powierzchni calkiwitej tego graniastosłópa jest równe
11 gru 17:02
Eta:
a= 2 P
c
= 2P
p
+ P
b
a
2
√
3
P
c
= 2*
+ 3a
2
=......
4
11 gru 17:31