matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile to będzie? p{p} * p3{p} * p6{p}
ijac:
ile to będzie?
√
p
*
3
√
p
*
6
√
p
11 gru 16:16
Tragos:
√
p
= p
1
2
3
√
p
= p
1
3
6
√
p
= p
1
6
11 gru 16:26
slawi:
= p
1
/
2
*p
1
/
3
*p
1
/
6
= p
11 gru 16:27
Tragos:
p
1
2
* p
1
3
* p
1
6
= p
1
2
+
1
3
+
1
6
= p
1
= p
11 gru 16:28