matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Hania:
Liczby a= (5
4
)
3
, b= 5
5
+5
5
, c= 5
12
:5
7
, d= 5
3
*5
6
ustawiono w kolejnosci malejacej zatem...?
11 gru 12:03
slawi:
a= 5
1
2
b=5
5
*2 c=5
5
d=5
9
a,d,b,c
11 gru 12:09
avita:
5+5x5+5=
24 lut 20:04