matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykaż że:
Tobi:
1
tg
2
α + 1 =
cos
2
α
9 gru 20:31
Godzio:
sin
2
α + cos
2
α
sin
2
α
cos
2
α
P =
=
+
= tg
2
α + 1 = L
cos
2
α
cos
2
α
cos
2
α
9 gru 20:31
Tobi:
dzięki
9 gru 20:35